ARCHERY ATTACK

Vanaf 9 jaar

Archery Attack

is een spel met echte pijl en bogen. Het enige verschil is dat de punt van de pijl weg is en daarvoor in de plaats een foamballetje. Deze LARP pijlen leveren geen verwondingen en blauwe plekken op.

Wie wil dat nu niet, op elkaar schieten met pijl en boog. Dit leuke spel is een mix van boogschieten & trefbal. Probeer je tegenstanders af te schieten en zelf niet geraakt te worden. Ben je geraakt dan moet je net zoals bij trefbal aan de andere zijde van het veld gaan staan. Vanaf hier mag er gewoon doorgespeeld worden.

Er zijn verschillende spelvormen mogelijk, deze worden meegeleverd. Zo kun je een eigen spel kiezen.

Zodra de teams klaar staan en het fluitsignaal klinkt, rennen de spelers naar het midden van het veld, waar de pijlen liggen. Eenmaal terug in je eigen speelveld kan het schieten beginnen.

Veiligheid
Wij raden aan uit veiligheid een minimale afstand van 5 meter te waarborgen. Elke speler die meedoet krijg een speciaal masker op en is deze verplicht te dragen onder het spelen van het spel!

Je kunt ook een aantal obstakels neerzetten en zo je kansen te vergroten om niet geraakt te worden.

Pakket inhoud
– 6 / 8 / 10 bogen
– 6 / 8 / 10 beschermmaskers
– 12 / 16 / 20 pijlen
– Pionnen set
– Spelvormen
– Handleiding
– Fluitje

Opie:
– 2 doelpacks

 

€ 17,50 per set

€ 15,00 per set

€ 12,50 per set

€ 30,- per 2

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte op maat. Wilt u meerdere activiteiten? Geef dit aan bij overige opmerkingen en vul ook het formulier in van desbetreffende activiteit.

naar boven